Om Oss

Healthy EATS er et nyoppstartet selskap og en destinasjon for sunn og bærekraftig fast food laget med grønn kjærlighet.

Hver dag fyller vi våre food walls med kvalitetsvarer, uten tilsetninger, bare naturlige og friske råvarer fra leverandører vi stoler på. 

Vi lager våre bowls tidlig på morgenen, helt fra grunnen av. Det er slik maten blir så næringsrik, fersk og crispy som det kan bli!

Det er mye hardt arbeid og grønn kjærlighet bak våre retter, men det er også det som er Healthy EATS.

Sunn fast food laget med grønn kjærlighet!

Våre Løsninger


Healthy EATS
 bygger på effektivitet, kvalitet, sunnhet og bærekraft. Ved å ta i bruk ny teknologi, vil vi gjøre tilgangen på sunn og bærekraftig fast food enklere, raskere og bedre.

Dette gjør vi i hovedsak gjennom våre moderne food walls. Healthy EATS food wall er en selvbetjent vegg med 48 glassluker som hver inneholder en sunn og næringsrik bowl. Hver luke har innebygd kjøling, slik at maten holder seg fersk og god hele dagen. 

I november 2020 åpnet vi Norges første food-wall på Bergen Storsenter. Tilbudet har blitt tatt svært godt i mot blant folket. Healthy EATS planlegger derfor å åpne 4 nye food walls i Bergen og  vår første i Oslo, i løpet at 2021. 

I tillegg planlegger vi lansering av en ny og spennende løsning i løpet av våren 2021.

Healthy EATS ble startet med et ønske om å gjøre sunn og bærekraftig mat tilgjengelig for alle. Dette innebærer at maten vi serverer skal lages av de beste råvarene. 

Derfor jobber vi kontinuerlig for å få tak i naturlige og friske råvarer fra leverandører vi stoler på. 

I dag får vi mange av råvarene våre fra Norske gårder og jobber med å øke denne andelen. Blant annet får vi all vår grønnkål fra Huseby gård, beter fra Hasle gård og rødkål fra Rosnes gård.

Vår matfilosofi

Bærekraft

 

Healthy EATS gjør det enklere å spise sunnere i en travel hverdag. Slik at du kan velge å spise både sunt, bærekraftig og godt selv om du er på farten.

Vi fokuserer på bærekraftsmål 3 og 12. Gjennom å sikre god helse og fremme livskvalitet for alle, samtidig som vi sikrer ansvarlig produksjon. 

Hvor finner du oss?

Close
Right Menu Icon